Përshëndetje gazeta Intervista! Jam një vajzë 24 vjeçe dhe jam ulur 3-4 herë me shoqet e mia në restorantin “Il tipico” dhe më kanë ngelur në mendje karkalecat në avull edhe pse nuk jam shumë e apasionuar mbas gatimit do kisha shumë dëshirë që jut ë më dërgonit recetën dhe unë ti bëja vet në shtëpi. Faleminderit Suela
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531: Përshëndetje e dashur! Më vjen shumë mirë që ke ngelur e kënaqur nga gatimet tona. Edhe pse nuk je e apasionuar pas gatimit si shumë të reja në moshën tënde unë do të thoja që mos e merrje me stres sepse është një recetë mjaft e thjesht për t’u bërë.
Për të realizuar këtë recetë duhen këta përbërës:
10 karkaleca të pastruar
2 kokrra portokall
1 shkop kanellë
Vaj ulliri ekstra
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!