Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Kallamare me salcë kungulli

Përshëndetje gazeta Intervista, përshëndetje edhe ty Ledio që na kënaqe me recetat e tua të përjavshme. Unë jam një zonjë rreth 45 vjeçe dhe kam ardhur dy herë në restorantin Il Tipico dhe më ka ngelur në mendje kallamari me salcë kungulli pikante. Ai djali që na serviri ushqimin e shpjegoi pak a shumë si gatuhej por unë do doja të më ndihmoje me recetën e këtij ushqimi si ta gatuaj në kushtet e shtëpisë. Të falënderoj!

 Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531: Përshëndetje e dashur! Më vjen shumë mirë që ju e keni pëlqyer gatimin e restorantit tonë dhe me shumë kënaqësi do ua dërgoja recetën. Të falënderoj edhe që lexon rubrikat tona në gazetën Intervista.

 Përbërësit

Advertisement

450 gr kallamar

180 gr kungull

Spec djegës (pluhur)

Bollgur

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

A kanë proteinat pluhur efekte anësore?

Next Post

Nuk më tregon shenjën e karburantit

Advertisement