Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Salcë djathi me birrë

Përbërësit

2 filxhanë djathë kaçkavall të grirë (për shembull i tipit çedar)

½ kanoçeje ose shisheje me birrë cilësore.

Advertisement

 

Përgatitja

Në një tenxhere vëmë të nxehet birra dhe hedhim në të një grusht djathë. E përziejmë derisa të shkrijë dhe pastaj vazhdojmë kështu me gjithë djathin e mbetur. Do të krijohet një salcë djathi kremoze. Mund ta shërbeni me bukë precel.

 

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Skanimi i piramidave mund të zbulojë dhoma të fshehta

Next Post

Një mënyrë origjinale për të ndaluar lemzën

Advertisement