Known as the most beloved makeup artist in Albania and abroad, Merita Merja realized an extraordinary event in Dubai, although she became the first Albanian with such an achievement in Arab land.

Not infrequently we hear about Albanian artists who have achieved success in different countries of the world. This is also the case of make-up artist and designer Merita Merja, who today counts her several successes in Dubai! She has been practicing her profession for 20 years in Albania and now also in Dubai, thus creating an important name in the field of beauty and design! Merita is a make-up artist and dress designer who has been appreciated in time for her abilities to creatively realize any challenge she receives!

With many years of work experience, countless trainings and masterclasses inside and outside the country she has passed, have made Merite raise the level of the art of make-up and dress design to another standard, and now serve as an example for young women who love this profession.
But her journey does not stop here. She went to Dubai where she represented her creations in a fashion show, followed by countless people, who have appreciated all her creativity!
Merita was followed there by many people who have Merita as an example in their work. She couldn’t wait to start the presentation of the show to transform it into a magic with wedding or evening dresses! The show was held in one of the most beautiful locations in Dubai, Armani Hotel Dubai with a fantastic architecture and royal reception of “Golden Wings Magazine” and was received admirably by everyone who was in the hall and everyone who attended during the event. A presentation to remember, Merita has published some photos and videos from that fashion show where it seems that everything went perfectly. Consequently, she remains the first Albanian with fashion shows in Dubai! Success in other achievements Merit, always first!

Merita Merja: Sukses i artë në Fashion Week Dubai!

E njohur si grimerja më e dashur në Shqipëri dhe jashtë saj, Merita Merja realizoi një event të jashtëzakonshëm në Dubai, ndonëse u bë shqiptarja e parë me një arritje të tillë në tokën arabe.

Jo rrallë herë na ndodh të dëgjojmë për artistë shqiptarë që kanë korrur sukses në në vende të ndyshme të botës. Ky është edhe rasti i make up artistes dhe disajneres Merita Merja qe sot numeron suksesin e saj te disate ne Dubai!
Ajo ushtron profesionin e saj prej 20 vitesh në Shqiperi e tanime edhe ne Dubai, duke krijuar kështu një emër të rëndësishëm për fushën e bukurise dhe te disajnit! Merita është grimjerja dhe disajnerja e fustaneve e cila është vlerësuar në kohë për aftësitë që ka për të realizuar në mënyrë krijuese çdo sfide te marre ne duart e saj!

Me shumë vite eksperiencë pune, trajnime e masterclass të panumërta brenda dhe jashte vendit që ajo ka kaluar, e kanë bërë Meriten ta ngrej nivelin e artit të të grimuarit dhe disajnit te fustaneve në një tjetër standard, dhe të shërbejë tashmë edhe si një shembull për vajzat e reja që e duan këtë profesion.
Por rrugëtimi i saj nuk ndalon këtu. Ajo shkoi deri ne Dubai ku perfaqesoi krijimet e saj ne nje fashion show, te ndjekur nga njerez te panumert, te cilet kane vleresuar te gjithe krijimtarine e saj!
Merita u ndoq aty nga shume njerez që kanë Meritën si shembull në punën e tyre. Ajo mezi priste të fillonte prezantimin e show-t për ta transformuar atë në një magji me fustanet e nusërisë apo të mbrëmjes ! Spektakli u realizua në një nga ambientet më të bukura të Dubait, Armani Hotel Dubai me një arkitekturë fantastike dhe pritje mbretërore e “Golden Wings Magazine” dhe u prit ne menyre te admirueshme nga kushdo qe ishte ne salle e kushdo e ndoqi gjate eventit. Një prezantim për t’u mbajtur mend, Merita ka publikuar disa foto e video nga ai spektakel mode ku duket se gjithçka ka shkuar për mrekulli. Rrjedhimisht, ajo mbetet shqiptarja e parë me sfilata fashion në Dubai! Suksese në arritje të tjera Merita, gjithmonë e para!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *