Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Sedanini me tul peshku

 

Përshëndetje gazeta Intervista. Ju ndjek rregullisht dhe pse jam e re në moshë më pëlqen që të lexoj dhe jo vetëm të lundroj nëpër internet. Më pëlqen shumë rubrika e kuzhinës në gazetën tuaj dhe më pëlqen  edhe gatimi, prandaj pa ju humbur shumë kohë po kaloj tek kërkesa ime për të botuar një recetë me ndonjë pastë të veçantë dhe të ketë në përërje gjëra deti. Uroj ta publikoni këtë numër sepse jam në  pritje. Greta

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Greta, faleminderit që na ndjek dhe të uroj gjithë të mirat. Si recetë, kam përzgjedhur një pjatë të veçantë por shumë të shijshme, sedanini me tul peshku. Për të përgatitur këtë recetë duhen këta përbërës:

Advertisement

100 gr sedanini të freskëta

1 fileto peshku

1 domate e prerë në kubikë

Pak djath parmixhano

Vaj

Kripë

Vaj hudhre

Vaj ulliri

Verë të bardhë

Majdanoz

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Si ndikon “propaganda” e LGBT-ve në shkolla?

Next Post

Mekaniku/Bën lëvizje të frikshme

Advertisement