Ata të dy janë këngëtarët më të suksseshëm të momentit. Sidomos, Dhurata Dora me zërin e saj tipik dhe me minimum 20 milionë shikime për këngë në YouTube. E befasishme sesi dy këngëtarët kanë menduar diçka speciale për fansat e tyre në prag Shën Valentini duke publikuar një bashkëpunim midis të dyve. Me motive spanjolle, një klip shumë sensual dhe ritmik Flori dhe Dhurata Dora vijnë së bashku me : ‘Trëndafil’, një këngë e sapo dal nga furra dhe më shumë po ju lëm të zbuloni vetë se çfarë kanë dashur të thonë autorët e këngës:

Linku: https://www.youtube.com/watch?v=p8hK6jhJtG4&feature=youtu.be

 

Arli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *