Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Qofte me qiqra

Përbërësit
500 gramë qiqra
1 qepë e thatë
1 tufë majdanoz
1 limon
1 lugë supe mustardë
1 lugë çaji paprika
pak dhiozmë
1 lugë çaji curry
½ luge çaji xhenxhefil pluhur
një majë luge spec djegës
3 lugë gjelle thërrime buke të grira
vaj, kripë, piper

Përgatitja
Një natë më parë vëmë qiqrat në ujë. Të nesërmen u heqim ujim dhe i grijmë në mikser, po pa i bërë pluhur, le të ketë copëza. Në mikser shtojmë qepën, erëzat, mustardën, thërrimet e bukës dhe pak vaj ulliri. Masa duhet të bëhet si rërë e lagur. Nëse është shumë e ujshme, shtojmë pak thërrime buke. I japim formën e qofteve të mëdha, të shtypura dhe i vëmë në një tepsi ku kemi vëmë letër furre. I pjekim në furrën e parangrohur, në 180 gradë, për 20-25 minuta, ose sa të marrin ngjyrë. I shërbejmë me feta limoni.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Alarm për ushqimet në botë

Next Post

Pagesa është e vogël në krahasim me vitet e punës...

Advertisement