Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

  Tavë me kungull

 

Përbërësit për 4 vetë:

– 1 kungull 1.5 kg

Advertisement

– 4 lugë supe pana të trashë

– 150 gramë djathë kaçkavall të grirë

– 30 gramë gjalpë

– arrëmyshk, kripë, piper

 

Përgatitja:

Qërojeni kungullin nga lëkura dhe hiqni farat dhe fijet e brendshme. Priteni në kuba dhe vëreni të ziejë me avull, ose në mungesë, në një tenxhere me ujë, derisa të zbutet. Shkrini gjalpin në një tigan dhe kavërdisni aty kungullin. Shtypeni me pirun për të fituar një pure pak a shumë homogjene dhe shtoni panën, kaçkavallin, një dozë të mirë arrëmyshku, si edhe kripë e piper sipas dëshirës. Përziejeni dhe hidheni në një tepsi për ta vënë në furrë (të cilën e keni vënë në mënyrën grill) për 15-20 minuta.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Peshku që jeton vite pa ujë e ushqim

Next Post

Flokët, tregues të shëndetit: 5 shenja që nuk duhen nënvlerësuar

Advertisement