Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Patëllxhanë me salmon të tymosur

Përbërësit për 4 vetë:
4 feta salmoni të tymosur
2 patëllxhanë
2 lugë gjelle me pana të trashë
2 lugë gjelle salcë kosi
Majdanoz, kripë, pipër, uthull, vaj

Përgatitja
Priteni patëllxhanin në feta dhe piqeni me pak vaj në furrë (edhe mund ta skuqni, por do të thithë shumë vaj). Lëreni të ftohet. Mbi çdo fetë patëllxhani vini feta të holla salmoni. Përzieni panën, salcën e kosit dhe majdanozin, hidhini kripë e uthull sipas dëshirës dhe shtojeni mbi salmon. Nëse e doni dietike, zëvendësojeni panën me salcë kosi. Rrotullojini fetat e patëllxhanëve dhe fiksojini, nëse nevojitet, me kunja dhëmbësh. Shërbejini si meze.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Robotët po na zënë vendet e punës!

Next Post

10 testamentet më të çuditshme të të gjithë kohërave

Advertisement