Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Varka brumi (pite) të mbushura me mish të grirë

Përbërësit për brumin
4 vezë të plota
Gjalpë, ose vaj ulliri 4 lugë gjelle
2 gota të mëdha me miell
Ujë, kripë
Kima për mbushjen (me mish, qepë e domate, etj.)

Përgatitja
Ky është një lloj versioni i byrekut me mish, vetëm se, në vetëm të petëve, bëhen pite në formë varke. Zihet brumi me të gjithë përbërësit dhe lihet gjysmë ore të vijë. Më pas hapet në pite të holla, të cilat priten në katrorë dhe më pas bashkohen dy cepat e çdo katrori, për të krijuar ca si varka të vogla, që mbushen me kima, si në figurë. Lyejmë një tepsi me vaj dhe i vëmë aty të piqen. Kur nxirren nga furra, u hedhim pak kos të përgatitur me hudhër dhe i lëmë të ftohen pak.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Djemte kerkojne vajza

Next Post

Dj Blunt dhe Real 1: I duam femrat me xhinse...

Advertisement