Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Byrek me ton ose salmon

Përbërësit për 4 persona:

– 6 petë të gatshme byreku

– 250 gramë ton konservë

Advertisement

– 2 presh ose qepë

– një thelb hudhër

– 1 lugë kafeje këri (curry)

– 2-3 lugë supe pana

– 1 vezë

– kripë, pipër

 

Përgatitja

Vini furrën në 180 gradë celsius. Grini preshtë e hudhrën dhe kavërdisini me vaj ulliri në një tigan, derisa të pinë ujin e vet. Hidhuni pak kripë (jo shumë, se ka edhe toni) dhe piper. Në një tas thërrmoni tonin, shtoni kërin, panën, vezën e preshtë dhe përziejeni. Shtroni byrekun normalisht, ose bëjini byrekë trekëndësha, duke vënë nga pak nga përzierja te secili, pasi ta keni lyer petën më parë me vaj apo gjalpë të shkrirë. Ky gatim bëhet edhe me salmon të freskët, të cilin e kemi kavërdisur pak me preshtë. Sapo të dalin nga furra, i shërbejmë me pak sallatë.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Edhe planetët e tjerë mund të kenë oqeane

Next Post

Çfarë të drejtash gëzon ish-bashkëshortja, nëse divorcohet djali?

Advertisement