Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Fasule pikante me mish

Përbërësit:
600 gramë mish viçi, tul, i prerë në copa
4 qepë
3 speca me tul
2 karota
3 dega selinoje (jo patjetër)
vaj ulliri, kripë, piper një lugë kafeje
piper i kuq djegës një lugë kafeje
4-5 thelpinj hudhër
2 gota ujë
400 gr pure domateje
Fasule të bardha të ziera 250 gr
Fasule të kuqe të ziera 250 gr

Përgatitja
Skuqni qepën në një tenxhere, pastaj shtoni aty mishin dhe kavërdiseni. Më pas, hidhni karotat dhe degët e selinosë, të prera në copa. Kavërdisini dhe më pas hidhni salcën e domates e dy gota ujë dhe vëreni të ziejë ngadalë, derisa të ziejë mishi (mund t‘i shtoni përsëri ujë). Aty nga fundi, shtoni edhe fasulet e specat dhe vazhdoni zierjen derisa të trashet. Sipas dëshirës, mund t’i hidhni edhe 100 gramë misër të zier.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Landfilli i Sharrës, një minë me sahat, në portën e kryeqytetit  Nga: Arlis Alikaj (Librazhd)

Next Post

Ke bërë gabime në grim? Ka edhe zgjidhje...

Advertisement