Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Krepa marokene (baghir)

Përbërësit

2 filxhan me miell ermik
1 filxhan miell i bardhë
1 qeskë me maja të thatë
Pak kripë
1 lugë e vogël sheqer
1 vezë
Afro 2 gota ujë i vakët

Përgatitja
Përzihet majaja me pak ujë të vakët e sheqer dhe lihet 10 minuta, sa të veprojë. Pastaj përzihen të gjithë përbërsit sa të bëhet një lloj qulli i hollë dhe lihet gjysëm ore që të vijë. Më pas piqen në një tigan që nuk ngjit, si krepat (pa e lyer tiganin me vaj) vetëm nga njëra anë derisa ana e sipërme të jetë tharë dhe të dalë si hoje. Tigani nuk duhet të jetë i nxehtë, që të mos digjen. Lihen të ftohen në një pecetë të pastër, jo sipër njëra-tjetrës, po veç e veç. Në fund mund t’u hidhni një përzierje mjalti me gjalpë dhe t’i shoqëroni me çaj apo kafe.

Advertisement

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

10 arsye për të dashur secilën shenjë horoskopi

Next Post

BARCALETAT E DITES

Advertisement