Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Burani pranverore me kungulleshka

Përbërësit

4- 5 kungulleshka

4-5 domate

Advertisement

2-3 qepë të njoma me koka të mëdha

1 tufë kopër ose nenexhik i njomë, ose të dyja

Kripë, piper, pak vegetë

Oriz 1 filxhan çaji

Ujë 2 filxhanë e gjysmë çaji

4-5 kumbulla të tharta (këto nuk duhen patjeter, vetëm po i patët)

Vaj ulliri 100 mililitra

 

Përgatitja:

Në fillim kavërdisim qepën e larë, të pastruar mirë dhe të grirë sipas dëshirës.

Aty shtojmë pas nja 5 minutash edhe kërcejtë e koprës, pastaj edhe kungulleshkat e pastruara dhe të prera në feta apo kubikë, sipas dëshirës.

Pasi kavërdisen edhe këto pak, shtojmë edhe orizin dhe vazhdojmë përzierjen me lugë druri edhe për nja 5 minuta të tjera. Pastaj, shtojmë domatet e grira dhe të qëruara nga lëkura. I lëmë të marrin disa valë sa të pijë lëngun orizi dhe shtojmë me radhë kripën, piperin, pak vegetë nëse kemi dhe ujin. E lëmë rreth 10 minuta të mbyllur me kapak, derisa fillon e trashet dhe nga fundi, i hedhim edhe kumbullat të prera në feta. E heqim nga zjarri dhe e lëmë të pijë lëngun, në nxehtësinë e mbetur. Pastaj, hedhim edhe koprën dhe e kemi gati për servirje.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Japonia po ndërton një qytet ekologjik

Next Post

Shpjegimi i endrrave tuaja...

Advertisement