Skip to content Skip to footer

Kocë dhe karkalec i egër në zgarë

Përshëndetje gazeta Intervista! Ju uroj suksese në punën tuaj të lodhshme dhe faleminderit që na kënaqni me këto rubrikat tuaja për çdo moshë. Pyetja ime i referohet rubrikës së kuzhinës dhe restorantit me të cilin bashkëpunoni. Ia them gatimit të them të vërtetën por ndonjëherë edhe nuk dalin ashtu si duhet. Prandaj do doja të më ndihmoni me mënyrën e gatimit të një pjate që e kanë postuar disa ditë më pare në faqen e restorantit, kocë dhe karkalec në zgarë shpqëruar me  perime në mos gaboj. Ju faleminderit. Mirela

 Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Mirela të falenderoj që na ndiqni dhe lexoni shkrimet tona. Me shumë kënaqësi po ju dërgoj recetën. Për ta gatuar këtë pjatë duhen këta përbërës:

 

4 peshq kocë

300 gr karkaleca

1 kungull i njomë

1 spec

Pomodorini

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a comment

0.0/5