Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Avokado me karkaleca krudo

Përshëndetje gazeta Intervista! Si fillim dua t’ju uroj gëzuar Vitin e Ri dhe qoftë një vit i mbarë. Unë jam një zonjë 38 vjeçe, frekuentoj shpeshherë restorantin “Il Tipico” me të cilin ju edhe bashkëpunoni dhe do kisha dëshirë të më ndihmonit pak me mënyrën e gatimit të karkalecave krudo me avokado. Të them të vërtetën e kam provuar në shumë vende por që në disa restorante që kam qenë ato krudot e gatuara thjeshtë dhe unë jam pak kërkuese në këtë pjesë. Do doja të më jepnit këtë recetën e  veçantë për të gatuar krudot. Faleminderit!

 

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur letërshkruese, ju faleminderit për konsideratat që keni për gatimet e restoranit tonë dhe tani do t’ju jap edhe recetën që keni kërkuar. Është një pjatë e shëndetshme, e thjeshtë në përgatitje dhe zakonisht përdoret si shoqëruese e një gote me verë të bardhë ose rozë në darkë ose pasdarkave, kështu që mund ta përgatisni shumë thjeshtë edhe në shtëpi.

Advertisement

 

Përbërësit

Avokado 3 kokrra (të pjekura mirë)

300 gr karkaleca (të vegjël, të freskët)

2 kokrra limon

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Duhen siguresa shtesë?

Next Post

Më është rrudhosur lëkura

Advertisement