Përshëndetje gazeta Intervista, përshëndetje edhe ty Ledio që na kënaqe me recetat e tua të përjavshme. Unë jam një zonjë rreth 45 vjeçe dhe kam ardhur dy herë në restorantin Il Tipico dhe më ka ngelur në mendje kallamari me salcë kungulli pikante. Ai djali që na serviri ushqimin e shpjegoi pak a shumë si gatuhej por unë do doja të më ndihmoje me recetën e këtij ushqimi si ta gatuaj në kushtet e shtëpisë. Të falënderoj!
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531: Përshëndetje e dashur! Më vjen shumë mirë që ju e keni pëlqyer gatimin e restorantit tonë dhe me shumë kënaqësi do ua dërgoja recetën. Të falënderoj edhe që lexon rubrikat tona në gazetën Intervista.
Përbërësit
450 gr kallamar
180 gr kungull
Spec djegës (pluhur)
Bollgur
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!