Përshëndetje gazeta Intervista! Jam një zonjë nga Tirana që më pëlqen shumë të eksperimentoj me kuzhinën. Restoranti Il Tipico me të cilin ju bashkëpunoni është pranë lagjes time dhe jam ulur shpeshherë aty, madje hera e fundit ka qenë para 10 ditëve. Shef Ledio më serviri një pjatë të veçantë që nuk e kisha ngrën me parë. Pjata ishte brusketa me oktapod dhe karkaleca. Do doja shumë që ai të ma tregonte recetën e kësaj pjate që edhe unë të mund ta gatuaj vet në kushtet e shtëpisë. Faleminderit
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531: Përshëndetje e dashur! Si fillim mua më vjen shumë mirë për vlerësimin që keni për ushqimet që restoranti jonë servir dhe së dyti të falenderoj edhe për leximin e artikujve tanë në gazetën Intervista. Me shumë kënaqësi do ua tregoj recetën.
Përbërësit: 6 feta bukë
100 gr oktapod
100 gr karkaleca
5 gr nenexhik