Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Rosto derri me kumbulla të thata dhe pure qepësh

12Përbërësit për 6 persona

– 1 copë mish derri (tul) afro 1 kg

– 25 kumbulla të thata (damaskine)

Advertisement

– 100 gramë bejkon

– 6 qepë të grira

– 50 gramë gjalpë

– një gotë lëng mishi pule (ose një kub knorr)

 

Përgatitja

Tresim gjalpin në një tigan dhe skuqim mishin e derrit nga të gjitha anët. E heqim mishin dhe vëmë të skuqen qepët. Më pas shtojmë bejkonin e grirë në copa të vogla, shtojmë mishin e derrit dhe hedhim lëngun e mishit. E mbulojmë dhe e lëmë të ziejë afro 45 minuta (shtojmë ujë nëse duhet). Shtojmë kumbullat dhe vazhdojmë zierjen edhe 20 minuta.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Pishina e varur 10 kate mbi tokë

Next Post

Vrojtohet krijesa më e rrallë detare e botës

Advertisement