Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Bukë me peshk ton dhe ullinj

j

Përbërësit për 4 persona

– 300 gramë ton konservë (në ujë)

Advertisement

– 100 gramë ullinj jeshilë të prerë në feta

– 100 gramë djathë kaçkavall i grirë

– 100 gramë miell

– 1 paketë maja e thatë

– 3 vezë

– 10 cl qumësht

– 10 cl vaj ulliri

– pak gjalpë dhe miell për të lyer formën

 

Përgatitja

Përziejmë miellin me majanë në një tas. Hapim një gropë në mes dhe hedhim aty vezët e rrahura pak, qumështin dhe vajin. Shtojmë tonin e thërrmuar, ullinjtë dhe djathin. E hedhim brumin e përftuar në një formë buke të lyer paraprakisht me gjalpë dhe pak miell, që të mos ngjisë buka. E pjekim në furrë në 180 gradë celsius.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Stjuardesat kineze duhen fyer, që të punësohen

Next Post

Lamtumira jote...

Advertisement