Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Qofte me patëllxhanë

Përbërësit për 20 qofte të vogla

 

1 patëllxhan i madh, ose 2 të vegjël

Advertisement

1 vezë

2 thelpinj hudhre të shtrydhur

130 gramë tul buke

90 gramë parmezan

2 lugë gjelle vaj ulliri

100 gramë djathë i bardhë

4 lugë majdanoz

Pak miell, kripë, pipër

Për salcën: Kos, kumin, spec djegës, limon, kripë

 

Përgatitja

Prisni patëllxhanët për së gjati në feta të holla dhe vërini në furrë 10 minuta të piqen me vaj ulliri, derisa të zbuten dhe prarohen. Pasi janë pjekur, kalojini në mikser. Në një tas përzieni me pirun (jo me mikser) të gjithë përbërësit dhe shtoni patëllxhanët e grirë. Formoni qofte të vogla, lyejini me miell dhe skuqini para se t’i servirni. Shërbejini me salcë kosi me përbërsit që keni më lart, të shërbyer me disa feta limoni.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

BMVV zbulon veturën 5 GT që funksionon me hidrogjen

Next Post

Ku të ankohem për problemin që kam?

Advertisement