Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Gjoks pule i mbushur me djathë kaçkavall dhe spinaq

Përbërësit

Gjokse pule, nga një për person

Djathë kaçkavall

Advertisement

Spinaq

 

Përgatitja

Gjokset e pulës i presim për së gjati dhe i rrahim me çekiç kuzhine. I marinojmë sipas dëshirës dhe i lëmë një orë në frigorifer. Më pas marrim djathin kaçkavall (më mirë të jetë nga ai që tretet lehtë në furrë) dhe e presim në feta të holla.

Shtrohet mishi, mbi të djathi dhe spinaqi i grirë në mikser. E rrotullojmë me kujdes dhe e lidhim me kunja dhëmbësh. I skuqim në një tigan me zjarr të ngadaltë dhe i lëmë të qëndrojnë edhe pesë minuta pas skuqjes. Janë gati.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Jashtëtokësorët ekzistojnë! Ja, 10 arsye pse duhet ta besoni këtë

Next Post

Shpjegimi i endrrave tuaja...

Advertisement