Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Haviar me patëllxhanë

Përbërësit:

2 patëllxhanë

3-4 lugë gjelle salcë domateje

Advertisement

1 qepë

2 thelbinj hudhra

Majdanoz, kripë, dy lugë vaj, pipër dhe pak spec djegës.

 

Përgatitja:

Ky quhet ndryshe edhe haviar i zi, për ngjyrën që ka. Është i thjeshtë për t’u përgatitur, por shumë i shijshëm. Në një tigan kavërdisim qepën dhe hudhrën e grirë, më vonë shtojmë patëllxhanët e prerë dhe të qëruar, i kavërdisim dhe pasi të kenë pirë lëngun e tyre, shtojmë edhe salcën. E lëmë të marrë valë, shtojmë majdanozin, kripën, piper e spec djegës dhe shuajmë zjarrin. E kalojmë të gjithë gjellën në mikser, derisa të bëhet si pure dhe e lëmë të ftohet, të mbuluar, që të mos thahet.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Kanceri i vezoreve mund të zbulohet me një analizë gjaku

Next Post

Djemte kerkojne vajza...

Advertisement