Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Mini-kekë me mollë, tërshërë dhe stevia

Kësaj radhe po ju paraqesim disa mini-kekë me të vërtetë dietetikë, me miell integral, mollë, tërshërë dhe stevia (ëmbëlsues natyral), në vend të sheqerit. Provojini dhe do të mbeteni të kënaqur.

1 filxhan miell integral
1 filxhan tërshërë (nga ajo që hani në mëngjes)
Pak kripë
2 lugë çaji kanellë
½ lugë çaji arrëmyshk
1 lugë gjelle me majë, stevia
¾ filxhani qumësht
¼ filxhani vaj
3 lugë çaji pluhur pjekës
1 vezë
1 mollë mesatare, e qëruar dhe e prerë në kubikë
¾ filxhani rrush i thatë (ose banane, ose arra, etj)

Përgatitja:
Përgatitja e këtyre minikekëve është vërtet shumë e thjeshtë. Ndizet furra në 180 gradë, përzihen të gjithë përbërësit të bashku dhe hidhen në format e minikekëve, që më parë i keni lyer me vaj (ose jo, nëse janë silikon). Piqen për 15-20 minuta. Të shkëlqyera për mëngjes, por edhe për çdo moment të ditës. Nëse i doni pak më të ëmbël, hidhini pak më shumë sheqer stevia.

Advertisement

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Si ta kuptosh se ke probleme me tiroidet?

Next Post

Parashikimet shkencore të 2015-s

Advertisement