Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Sallatë e freskët me salmon

Përbërësit (për katër njerëz):

– 2 kastraveca
– 200g salmon i tymosur
– 4 lugë pana
– pak qepë
– 1 lugë kafeje me mustardë
– Lëngu e një gjysmë limoni
– Pak kripe, pak piper

Përgatitja
Me ndihmën e një qëruesje patatesh prisni kactravecët në rripa të hollë e të gjatë. Përzieni kremin pana dhe mustardën, qepën, kripën, piperin dhe lëngun e limonit. Priteni në rripa edhe salmonin e tymosur. Në një tas të madh përzieni salmonin, kastravecin dhe salcën e përgaitur. Vëreni në frigorifer për një orë para se ta konsumoni.
P.S. Mund ta shoqëroni këtë sallatë edhe me karkaleca të mëdhenj.

Advertisement

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Dy lutje Papës. Nga AGRON BERDAJ

Next Post

A të ftoh kondicioneri?

Advertisement