Shef – kuzhinieri Vladimir Mukhin,
këshilloi që të mos porosisni ushqime deti
të papёrgatitura mirё gjatё izolimit
«Se pari, unё rekomandoj të mos porosisni asgjë nga produktet e detit, ashtu sikurse të gjitha janё jo tё freskёta dhe tё gjalla», tha Vladimir Mukhin
Mukhin sqaroi se furnizuesit, për shkak të kufizimit të punës në restorant nga koronavirusi, ngrijnë shumicën e produkteve.
Sipas shef kuzhinierit, mund të porosisni të gjitha pjatat që pergatiten nё nxehtësi. Ai gjithashtu rekomandoi të zgjidhni pjatat aziatike vetëm në restorante të besueshme me një reputacion të mirë.
Sipas të dhënave të fundit, 24.490 janё prekur nga koronavirusi në Rusi, 198 njerëz kanё ndёrruar jet, pothuajse dy mijë janё shëruan.
Pergatiti: Blerina Mahmutaj