Connect with us

Gazeta Intervista

 • HUMOR

  By August 10, 2016

  Një djalosh shumë i varfër i dhuron të fejuarës, ditën e përvjetorit, një kuti bosh dhe...

 • Te qeshim!

  By August 10, 2016

  Obama, Putin dhe Merkel janë në një konferencë ndërkombëtare dhe po flasin për nëndetëset e tyre....

 • Krijimet tuaja…

  By July 15, 2016

  Dorëheqje o koalicion – kurvazon Po shumë lot paskaM qenë në sytë e mi, E ti...

 • Krijimet tuaja…

  By July 6, 2016

  Të t’urrej a të të dua Sa e gjatë kjo natë, sonte Si për dreq nuk...

 • Krijimet tuaja…

  By June 30, 2016

  Duel i jetës Kjo jetë… Duel i pamëshirshëm! Ndeshet e vërteta me gënjeshtra, Hiçi me gjithçkanë,...

 • Krijimet tuaja…

  By June 22, 2016

  Plagë Të pashë dje krejt rastësisht Menjëherë rrugën ndërrova Zemra nis të rrahë sërish Kot mendoja...

 • Krijimet tuaja…

  By June 14, 2016

  Motiv i zjarrtë Do të të mbaj unë ty patjetër Sepse ti flet në timin shpirt...

More Posts
To Top