Connect with us

Gazeta Intervista

Nora Ndreu, një yll në shkëlqim!

Muzike

Nora Ndreu, një yll në shkëlqim!

Ajo është është e re,e bukur dhe mbi të gjitha e talentuar. Nora Ndreu ka shumë klipe në treg por ka spikatur me klipin “Filxhani” ku u pa që në fillim të lançimit kishte një shikueshmëri të lartë. Ajo sapo ka hedhur në treg edhe një kolazh me këngë popullore, kryesisht dasmash ku shkëlqen në kuptimin e plotë të fjalës. Kolazhin e keni më poshtë, kështu që dëgjojeni, shijojeni dhe po të doni edhe kërcejeni! Nora, suksese!

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Muzike

To Top