Connect with us

Gazeta Intervista

Më del shumë gjak nga mishi dhëmbëve

Mjeku

Më del shumë gjak nga mishi dhëmbëve

Ersida përshëndetje, jam një vajzë 22 vjeçe dhe shumë e rregullt me higjienën orale. Problemi i vetëm që kam është mishi i dhëmbëve të cilin e kam shumë delikat dhe nëse gjuha më shkon në pjesën e brendshme të mishit mua fillon e më del gjak, madje një ditë më është mbushur goja me gjak pasi u vrava dhe nuk më pushonte gjaku. Çfarë më sugjeroni të bëj për të forcuar këtë mish dhe të ndaloj gjakun pasi kam frikë se mund të bëhem edhe anemike duke humbur kaq shumë gjak. Faleminderit! Në pritje të përgjigjes tuaj.

 Dr.Ersida Calja, klinikadentare.brilant@gmail.com, Rr Mine Peza, pranë Kafe Flora Tiranë, tel 355695828670, 355042426409:- Përshëndetje! Mishrat e shëndetshëm nuk gjakosen dhe kanë një ngjyrë të zbehtë roze dhe një profil të valëzuar, ndërsa mishrat e sëmurë dhe të inflamuar kanë një ngjyrë të kuqe të errët, janë të butë dhe të ndjeshëm dhe kjo i bën të gjakosen lehtë dhe të mbajnë një aromë të pakëndshme në gojë. Gjakosja e gingivave është një sinjal rreziku pasi gingivat e shëndetshme nuk rrjedhin gjak.

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Mjeku

 • Mjeku

  Mjekët/Më  janë rralluar qerpikët

  By

    E nderuar doktoreshë, jam një vajzë 24 vjeçe, lexoj shumë dhe punoj në kompjuter gjatë....

 • Mjeku

  Mjekët/ Cilat ilaçe parandalojnë depresionin?

  By

    Doktor Abazi kam një pyetje për ju! Unë jam një zonjë 48 vjeçare dhe para...

 • Mjeku

  Veshët më mbledhin dyll

  By

  Përshëndetje! Jam një zonjë 43 vjeçe dhe sa herë që bëj dush veshi më mbledh shumë...

 • Mjeku

  Më bie të fikët

  By

  Përshëndetje doktor! Jam një djalë 31 vjeçar. Kam dy muaj që më bie të fikët në...

 • Mjeku

  Më kërcasin kockat

  By

  Doktoreshë përshëndetje! Jam një vajzë shumë e  re në moshë por kam filluar të ndjej një...

 • Mjeku

  Kam difekt të lindur

  By

  Jam një djalë maturant. Këto ditët e fundit bëra një vizitë për sytë tek okulisti për...

 • Mjeku

  Më dëmtuan kufjet e Call Centerit

  By

  Doktoreshë përshëndetje! Jam një djalë i ri në moshë dhe kam një problem me veshët. Kam...

 • Mjeku

  Mezi i hap sytë

  By

  Jam një zotëri në moshën 50 vjeç dhe jam i shqetësuar pasi çdo mëngjes gdhihem me...

 • Mjeku

  Urinoj gjak

  By

  Përshëndetje! Jam një zotëri rreth 45 vjeç! Kam 2-3 muaj që më ndodh të urinoj shumë...

 • Mjeku

  Më janë gërryer dhëmbët

  By

  Përshëndetje Dr.Ersida! Jam një zonjë 40-vjeçare dhe kam vën re këto kohët e fundit që dhëmbët...

To Top