Connect with us

Gazeta Intervista

Enjela Qema prezanton “Kavalierin”

Muzike

Enjela Qema prezanton “Kavalierin”

Enjela ka qenë shpesh pjesë e lajmeve apo intervistave tona dhe këtë herë ajo ka sjellë atë që premtoi disa kohë më parë, një klip me një titull interesant por që dashur pa dashur lidhet ngushtë edhe me Enjelën. “Kavalieri” titullohet klipi i Enjelës, një klip plot ngjyra,det, diell dhe shumë dashuri. Enjela, urojmë që shpejt të na tregosh “kavalierin” e vërtetë! Suksese!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Muzike

To Top